I aquí va la meva primera participació a La Recepta del 15. No es tracta d'un torró original però és bo i fàcil d'adaptar als gustos del consumidor. Es tracta d'un torró cruixent de xocolata. En realitat no és altra cosa que fondre la xocolata -cosa que deixa la casa amb un perfum deliciós- que podem aromatitzar o enriquir amb allò que més ens agradi: licor, fruita confitada, fruits secs, pebre... Com que jo prefereixo la xocolata negra i no massa dolça, no hi he afegit sucre ni llet, però també quedaria bé.
Ingredients:
- 250 gr de xocolata negra al 70% de cobertura
- 70 gr de cereals d'esmorzar tipus arròs inflat i/o corn flakes
- Un pessic de canyella en pols
- Culleradeta d'essència de vainilla
Procediment:
Fondre la xocolata al bany maria. Afegir-hi el pessic de canyella i la culleradeta d'essència de vainilla i barrejar-ho bé. Afegir-hi els cereals i remenar suaument perquè no es trenquin, fins que tots els cereals estiguin ben coberts de xocolata.
Abocar la barreja a un motlle rectangular i ajudar a que s'escampi i aplanar una mica. Potser voldreu presentar a taula el torró dins del mateix motlle, però si no és així i el voldreu desemmotllar per a servir, és millor folrar el motlle amb paper sulfuritzat, que ens facilitarà la feina.
Deixar refredar. El torró està llest. Bones Festes!
Ooooh, quin torronet més bo!! Aquest a casa ens encanten, i encara no n'hem fet! Ens apuntem la teva recepta!
ResponEliminamoltes gràcies per participar, ens agrada veure cares noves!
Petons
Sandra
Ole Ole i Ole.
ResponEliminaNani
Quines fotos, nena!
ResponEliminaM'agrada la idea de provar de fer coses noves, per això em sembla tan bona idea la Recepta del 15!
ResponEliminaT'agraden les fotos, Helena? A veure si arribes a temps de tastar-lo, és adictiu, com les patates fregides! No pots agafar-ne un trosset i prou!
Que cruixent i bo! Aquesta recepta l'havia vist també amb nocilla, però jo també sóc més de xocolata negra (i deixa més oloreta a casa).
ResponEliminaVisca el Nadal!
M'encanta aquest turró!! Que facil i original!
ResponEliminaWow, cruixent me encanta! Felicitats es veu an apetitos ...
ResponEliminaUn petonet
Aquest és dels que més m'agrada. L'any passat vaig fer-ne així, amb forma de bombó i va encantar!
ResponEliminaAixí que, simplement, deliciós!
Moltíssimes gràcies per participar a la recepta del 15!
Petonets!
Que bó i cruixent aquest torró. Et copio la recepta que el meu m´hen demana amb aquesta textura... Deliciós, segur!!! Petons,
ResponEliminaA casa no el considerem torró perquè no ens el mengem per Nadal sinó...tot l'any!!!!! I com ens agrada, sobre tot als meus fills!!!!
ResponEliminaMolt bona presentació!
Petons