Tenim iogurtera i cal admetre que ens ha costat trobar el punt per aconseguir la consistència adeqüada. Finalment crec que ho he aconseguit. I són molt bons.
Ingredients:
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjikSgWPXkkJLkDynMob49Heqrmc-BH5jIYIEeOjOKC_tgh55kt-eA7vXnJKc4iBMLif1u7I_1JAFCoGC4wXLL96kVnLD31umQwmVa1RWnpulzIcE_vb6vFWHAwDRy7H-exG8FOwbcQu0g/s400/IMG_9852.jpg)
1l de llet sencera
1 branca de canyella
1 cullerada de llet en pols
Procediment:
Posem la llet en un cassó amb la branca de canyella que l'aromatitzarà, i al foc, suau, durant uns minuts.
Ho apartem del foc i deixem la llet reposar. Qua arribi a uns 38ºC (si no teniu termòmetre, amb compte ho podem provar posant el dit; és una temperatura a la qual us hi banyarieu a gust); quan arribi a aquesta temperatura treieu la branca de canyella i poseu la llet, el iogurt i la llet en pols en un recipient per a batre'ls. I després omplim els potets per a fer el iogurt. Seguint les instruccions de la iogurtera, jo els hi deixo durant 8h.
I boníssims!
Queden molt bons fets a casa. Ara fa temps que no en faig.
ResponEliminaUna fotografia excel·lent.
Nani
Gràcies. M'alegro que t'agradi :)
ResponEliminaDoncs per mi els iogurts fets a casa són mooolt més bons que els del super, sobretot si fas servir llet fresca. ;)
ResponElimina