Ganxetes Tour La Conca Edition

Dissabte passat vaig poder assistir al Ganxetes Tour a La Conca de Barberà que va organitzar la súper Glòria de No tot són postres a la cuina.

Vam passar un molt bon dia amb alguns bloggers que ja coneixia, d'altres que vaig conèixer, i aprenent i degustant coses molt bones:

1ª Parada: trobada a la Pastisseria Ferrer de l'Espluga de Francolí.

En David Ferrer ens va ensenyar com feia els carquinyolis i el torró de xocolata blanca amb fruita seca. També ens va deixar que tastéssim altres especialitats, totes elles boníssimes. No cal dir que ens en vam emportar cap a casa...
CarquiFerrer al blog Pebre i xocolata






2ª Parada: Celler Carles Andreu a Pira, on ens van fer una visita guiada al celler que va acabar amb una degustació de cava i vins, acompanyats de fruits secs Rosset



3ª Parada: dinar al restaurant Molí del Mallol de Montblanc, on ens van oferir un menú de degustació amb una pila de plats (el meu preferit, les mini braves farcides amb ceba confitada i sal volcànica)

Mini Braves


I finalment, una bosseta amb una sèrie d'obsequis i informació sobre els llocs que hem visitat. Moltes gràcies a Casabella natura per les galetes de ceps, a la Glòria de les galetes i Oleo Flumen per l'oli, i a Forn Sistaré per les ulleretes.



Tot plegat ha anat sortint a taula i ens ha agradat molt :)

7 comentaris:

  1. Una gran jornada! El millor...compartir afició i aprendre!
    Petonets,
    Olga

    ResponElimina
  2. Decidit: a la propera trobada que feu agafo l'avió!! Que ja tinc les dents més que llargues després de llegir aquesta entrada!! Que bé us ho passeu!!! :)
    Petons reina

    ResponElimina
  3. Vam passar un molt bon dia!! i amb bona companyia! petons

    ResponElimina
  4. Ei...això de super Glòria heheh... no n'hi ha per tant!!!!
    Gràcies per la crònica i un plaer organitzar trobades per a bloguers com vosaltres!!!
    Ptnts
    Glòria

    ResponElimina
  5. Ei Marta, un dia genial!! Organització perfecte, ponents q estimen el q fan i els Bloggers, Excel.lents persones!! Ptnts bonica

    ResponElimina
  6. Un dels meus preferits també van ser les mini-patates braves! I la panereta amb els detalls que ens van portar a casa és una monada! Va ser un dia rodó, d'aquells que només et fan venir ganes de repetir ben aviat! Una abraçada!

    ResponElimina
  7. Ei Marta, ara fa un any d'això i jo ho acabo de veure, si es q no tinc remei, les trobades blogueres pujen la moral a tothom!. Bones festes!

    ResponElimina

Agraeixo molt el teu comentari