Un clàssic dels berenars. Amb tantes possibilitats com vulgueu.
Arribo tard al repte "entrepans" de La recepta del 15 però espero que encara me l'acceptin...
En tot cas, us proposo fer aquest entrepà per un berenar infantil i segur que triumfareu. A més, una de les gràcies dels entrepans és que es poden adaptar als gustos de cada ú, o simplement al contingut de la despensa o de la nevera, de manera que podríem fer variants del mateix entrepà durant setmanes sense avorrir-nos.
Ingredients:
- 2 llesques de brioix (també pot ser pa de motlle)
- xocolata amb llet, sense llet, blanca, xocolatines infantils...
- Canyella, gingebre mòlt, pebre, sucre avainillat...
- mantega
- 1 ou batut per arrebossar (opcional)
Procedim:
Triturem la xocolata damunt d'una de les llesques de brioix. Procureu que no s'escampi fins a les puntes, ja que podria escapar-se de l'entrepà al fondre's.
Afegiu-hi, si en voleu, la canyella o l'espècie que vulgueu per damunt, i tapeu amb l'altra llesca de brioix.
Arrebosseu amb compte l'entrepà amb l'ou batut. En aquest cas no ho he volgut fer, m'ha semblat excessiu, però queda molt bo i viciós.
Poseu l'entrepà a una paella amb la mantega i daureu-lo per les dues bandes fins que estigui torradet. Boníssim!
MMmmmm això és una gran temptació!!! Irresistible!!! Petons
ResponEliminay tanto que te aceptan la receta los chicos de la Bordeta.Este entrepa asi es super delicioso y yo creo que tambien me lo comeria asi,sin el huevo.
ResponEliminapeto
Com vols que no te l'acceptem? Si aquí poques normes tenim (a part de deixar-nos l'enllaç jejeje) i més si ens presentes una temptació com aquesta! :P
ResponEliminaMoltes gràcies per participar!!!
Petons
Sandra
Això deu ser pecat, oi ? ;-))
ResponEliminaAmb raó el teu bloc porta xocolata al nom...Boníssim.
ResponEliminaNani
Marta, podries desactivar la pregunta de la demostració que no som robots. Cada cop posen lletres més borroses i costa de veure-les. Gràcies,
Nani
Em pensava que ja ho havia fet, però suposo que vaig tocar alguna altra cosa que no era...
EliminaAra espero que ja estigui. Digues, si no :)
Marta
Ostres, això és de "gordus" "gordus"...que dic jo.
ResponEliminaA mi me em va massa el dolç, però una mossegadeta...si.
mmmm no sé si per un berenar infantil o pel meu de demà... quina salivera!!
ResponEliminaBuaaaahh!! això és un pecat!!
ResponEliminaAcabo de sopar i ja m'està entrant gana...
Boníssim!!! sense més paraules!!
ResponEliminaAixò no és un entrepà, és un pecat!!!
ResponEliminapetonets
Ens encanta que hagis acompanyat aquesta delícia amb maduixes. Una combinació perfecta!
ResponEliminaAvui, a ESfruita, la botiga online de fruita i verdura de qualitat, us proposem unes flors de carbassó arrebossades, acaben d'arribar a ESfruita i són realment boníssimes. www.esfruita.com/assessorem/flors-de-carbasso-arrebossades
Gracias por participar en mi sorteo, así pude conocer tu blog. Enhorabuena por tus recetas, se ven ricas y deliciosas y sobre todo, por tu blog, me encanta. Me hago seguidora tuya. Besos.
ResponEliminasniff sniff quins records...nosaltres feiem uns entrepans amb la sadvitxera i les preses de xocolata quan erem petits....prò això ja es pur pecat!! :-)
ResponEliminaDoncs si, la veritat és que és molt bò... però com tot, si només és alguna vegada...
EliminaMarta
Ohhhh! Ja tinc berenar Mart,a gràcies! :)
ResponEliminagràcies guapetona! m'emporto la recepta pel recull. Molts petonets
ResponEliminaDe xocolata no em cansaria de menjar-ne però el que no he fet mai és afegir espècies i em sembla una molt bona idea.
ResponEliminaMoltíssimes gràcies per participar.
Un sandvitx clàssic de xocolata!! Les freses d'acompanyament queden de luxe!! Petonets!
ResponElimina