Podria semblar una tonteria, però si feu servir (sense ànim de fer propaganda i per posar uns exemples) La Fageda o Danone, llet fresca o esterilitzada, sencera o semi, els resultats varien molt. I finalment, l'estona que deixem els iogurts fent-se, també, evidentment. Recomano a qui comenci i no hagi obtingut els resultats desitjats, que vagi variant de marques fins a trobar el que funcioni millor per a tu.
Ingredients: (per a uns 8 iogurts de "mida comercial" o 6 dels que venen amb la iogurtera)
- 1 iogurt natural
- 1 l de llet sencera
Procedim:
Barregem i batem bé el iogurt amb la llet. Ho repartim en els gotets de la iogurtera o els que vulguem fer servir, i els posem a dins de la màquina.
Tapem la màquina i activem el programa. El màxim de temps que em permet la meva màquina és 15h. Passada aquesta estona, la màquina s'apaga i jo encara ho deixo unes hores més (fins a 3-4 hores més), que es refredin tranquil·lament. Aquesta estona de refredat ajuda molt a que el iogurt adquirexi consistència, ja que encara que la màquina està parada, els iogurts encara s'estan "coent".
Tapem els pots i els refrigerem abans de consumir amb una mica de sucre, mel, melmelada...
Visca la iogurtera! Un dels aparells de cuina que més he amortitzat...
Ohh quines ganes de tenir iogurtera!!! recordo quan la meva mare ens els feia de petites i eren boníssims!! un petó!
ResponEliminaSe'm va espatllar la iogurtera fa temps, i mira que queden boníssim!!! es veu una textura millor que els de compra! petó
ResponEliminaEls yoghourts boníssims ... i les fotos que fas encara més !
ResponEliminaJo tinc una multidelices...però encara no hi he fet mai iogurts...ho hauré de provar...quines ganes de menjar-ne de casolans veient aquests teus! Petons!
ResponEliminaJo també els faig sempre a casa. Ja només en comprem per a fer-ne de nous i es veritat que depenent de la marca tens diferents resultats. Una abraçada. Marta
ResponEliminaQue ricos tienen que quedar echos en casa, tengo ganas de tener la yogurtera y disfrutar de ellos.
ResponEliminaBesos
Cocinando con Montse
Jo no tinc la iogurtera, però veient la pinta dels teus iogurts, em vénen ganes de comprar-la, je je je...
ResponEliminaI segur que els pots fer més al teu gust!
Ains! jo tampoc no tinc la iogurtera i amb aquests resultats em venen unes ganes.... Un petó guapíssima!
ResponEliminahttp://lesreceptesquemagraden.blogspot.com.es/
Tenen una pinta!!! Que bons!!
ResponEliminaQue bons són els iogurts cassolans!! jo no els deixo tan de temps 'coent'...ho probaré a veure que tal! gràcies! salutacions
ResponElimina