Ingredients:
- 1 pit de pollastre (millor si és de pagès) per 1 o 2 persones
- 1 dent d'all
- 1 llimona
- oli d'oliva
- sal gruixuda barrejada amb pell de cítrics (o la que preferiu)
Procedim:
Partim per la meitat el pit de pollastre i el tallem a tires o trossos no gaire petits. El posem en una plàtera petita.
Al damunt hi ratllem la pell de la llimona i hi aboquem el suc que haurem exprimit.
Tallem la dent d'all a trossos petitons, i l'afegim també al pollastre.
Ho reguem amb un rajolí d'oli i amb les mans netes, barregem el pollastre amb la resta d'ingredients perquè tots els trossos quedin ben amarats de la preparació de la llimona i l'all. Ho deixem reposar una mitja hora, més o menys.
Passat aquesta estona, fem el pollastre a la planxa amb una mica d'oli fins que quedi daurat per fora i cuit per dins. Un cop al plat hi podem posar la sal.
I ho servim acompanyat, per exemple, d'un tomàquet partit per la meitat que haurem passat per la paella.
Un bon dinar!
a mi també em passa com tu amb el pollastre. El plat d'avui senzill i molt bo
ResponEliminaquina pinta! aquest plat me'l podràs fer ara que estic a dieta :)
ResponEliminael parament de taula molt maco!
Sembla deliciós! I quina coincidència que avui el nostre plat porta la mateixa fruita, la llimona.
ResponEliminaEn aquest cas, al bloc d'ESfruita, la botiga online de fruita i verdura de qualitat, et proposem un sorbet de llimona. Et convidem a entrar-hi, a veure'l i a dir-hi la teva!
www.esfruita.com/assessorem/sorbet-de-llimona
Ho provaré. Ja tinc salivera ... i això que acabo de dinar !
ResponEliminaEstic sense dinar, i aquest pollastre em fa venir una gana...
ResponEliminaMarta, bon cap de setmana.
Nani
Un plat molt senzill, però alhora molt bó!!
ResponEliminaAra me'n menjaria uns tallets!!
Bn cap de setmana!!
Solo con leer el nombre de la receta se me hace la boca agua. Riquísimo.
ResponEliminaBesos.
Estoy de acuerdo en la valoración que haces de la carne de pollo. Es tan versátil como la tortilla. Vamos, que da mucho juego y te permite largos recorridos. Gracias por tu receta. Es deliciosa sólo con leerla.
ResponEliminaSaludos desde Waterbridge.
-Andy-