Amb aquesta recepta he fer servir per primer cop la màquina de fer gelats que he adquirit no fa gaire i el resultat és molt més que satisfactori. I més que en vindran!
I de nou, poso un segon vídeo molt curt, de com la geladora treballava...
Ingredients:
- 400 gr de maduixots nets i tallats a trossets
- Suc d'una llimona
- 2 ous
- 200 gr de sucre
- 350 ml de nata líquida 35% M.G.
- 250 ml de llet
- 1 culleradeta d'extracte de vainilla
Procedim:
Barregem els maduixots talladets amb 50gr de sucre i el suc de llimona, i fiquem el bol a la nevera durant una hora, com a mínim.
Batem els ous amb les barilles fins que estiguin esponjosos, durant un parell de minuts.
Hi afegim gradualment el sucre restant, mentre anem batent. Hi afegim també la llet i l'extracte de vainilla, la barreja dels maduixots i ho barregem tot molt bé.
Finalment hi afegim la nata i ho remenem fins que tot just estigui ben barrejat, però no més.
Passem la barreja a la geladora i seguim amb les instruccions del fabricant. En el meu cas, cal deixar-ho durant una mitja horeta a la màquina, i acabar-ho, si es vol més consistent, amb un parell d'hores al congelador.
És una bona manera de fer front a la calor, no us sembla?
********************************
Strawberries and Cream Ice Cream
Yes, I know that ice creams are, by definition, made with cream, and that the name of this recipe should be, very simply, "strawberry ice cream", but I find the taste is just like strawberries and cream!
With this recipe, I used my recently acquired ice cream machine for the first time. The result is waaaay over the satisfaction level! I can already foresee lots more ice cream coming…
And again, I include a very short video of the machine, churning.
Ingredients:
- 400 g strawberries, washed and chopped.
- Juice of one lemon
- 2 eggs
- 200 g sugar
- 350 ml double cream
- 250 ml milk
- 1 teaspoon vainilla extract
Mix the chopped strawberries with 50 gr sugar and the lemon juice, and chill in the fridge for a good hour minimum.
Whisk the eggs until spongy - a couple of minutes.
Gradually add the rest of the sugar, whisking continuously. Blend in the milk and vainilla extract, and then add the strawberry mixture and combine well.
Finally, stir in the cream and mix until just blended, but no more.
Pour the mixture in the machine and freeze according to manufacturer's instructions. In my case, it took about half and hour churning plus a couple more in the freezer.
Not a bad way to face the heat, don't you think?
Fora de casa mai demano gelat de maduixa, però el casolà, i més si te gust de maduixes amb nata és boníssim!!
ResponEliminapetonets
Aquest si que té pinta de tenir un bon gust a maduixa.. i nata!!! Fa molt de goig
ResponEliminaPetonets
Mmm! jo també estic com una nena amb sabates noves amb la gelatera! i aquesta imatge mentre manteca es... indescriptible!! :)
ResponEliminaHa de ser boníssim!
No hi ha res com els gelats fets a casa!!
ResponEliminaÉs clar que sense gelatera està complicat!
Fa molt bona pinta!!
Una textura exel·lent! Una geladora és una bona inversió sobretot per ara a l'estiu!
ResponEliminaNo sóc de fer gelats a casa, però aquest teu t'ha quedat de fàbula. Ara m'han informat que hi ha un ingredient que barrejat amb la fruita els fa al moment. Investigaré...
ResponEliminaNani
Comparteix el que descobreixis, que m'interessa molt!
EliminaMarta
tu rico helado seguro que sabe a fresas y ademas las lleva, no aroma como los industriales.Fantastico helado
ResponEliminapeto
El gelat de maduixa és el meu preferit i com diu en Miquel, aquest és molt millor, perquè té maduixes, no aroma. M'apunto la recepta per fer-la aquest estiu.
ResponEliminaUna abraçada!
Uhmm..., jo també vull combatre la calor amb aquest gelat tan deliciós. Les maduixes amb nata m'encanten i fetes gelat han de ser una passada de bones.
ResponEliminaPetons
No hi ha com la fruita natural. Una combinació que no falla, a mi m'encanta
ResponEliminaUna abraçada
Mmmm aquest gelat amb aquests maduixots deu estar boníssim, a més t'ha quedat un color rosa molt maco :)
ResponEliminaUn petonet
Adriana
Este es uno de mis helados favoritos, probaré ponerle un poco de limón como le has puesto la próxima vez. Un fuerte abrazo, Teresa
ResponElimina