Cols de brusel·les a la mostassa i mel

cols de bruseles thermomix

No vull posar-me pesada ni sóc venedora de Thermomix ni res d'això, però realment em va molt bé i la faig servir cada dia. A més, m'anima a fer receptes noves, fins i tot a tastar ingredients diferents als que estic acostumada.

Aquest és el cas de les cols de brusel·les. No les havia tastat mai, però en veure la recepta al magazine de Thermomix (n. 88) no vaig trigar gaire en provar de fer-les.

El plat és molt ràpid de preparar, la salseta m'ha agradat força (la mostassa m'agrada molt), les cols es veu que no m'entusiasmen, tot i que són TAN sanes...

Ingredients:

  • 30 gr d'oli o mantega
  • 2 cullerades de mostassa antiga (de gra)
  • 400 gr de cols de brusel·les
  • 1 cullerada de mel
  • 50-75 gr d'aigua
  • 1 culleradeta de sal

Procedim:
Posem al vas l'oli (o mantega), la mostassa, les cols de brusel·les netes i sofregim 10 min / 120ºC / gir invers / vel cullera.

Hi afegim la mel, l'aigua i la sal i programem 15 minuts / 100ºC / gir invers / vel cullera, deixem el cubilet posat perquè no s'evapori massa aigua.

Si passada aquesta estona encara són dures, les posem uns minuts més. Han de quedar ben tendres. Bon profit!

Cols de brusel·les amb THX

7 comentaris:

  1. Quina bona pinta!! M'encanten, les cols de brussel·les. M'apunto la recepta!

    ResponElimina
  2. Tu no pateixis Marta que així ens vas donant idees i nosaltres ja les adaptarem!! :) Ara que també puc mirar si funciona la recepta amb la meva Monsieur Cuisine...
    Sigui com sigui les cols de brussel.les m'agraden molt així que la recepta és genial!!
    Petons

    ResponElimina
  3. mira que fa molt bona pinta... però amb aquestes mini cols i amb la col no puc... ja ve de petita que la meva àvia les feia arrebossades i una era obligació menjar-se-la...

    ResponElimina
  4. Ténen una pinta estupenda!! L'any passat les vaig provar i em van agradar molt, però no les he tornat a comprar...
    Clara

    ResponElimina
  5. Tiene buena pinta, la salsita me gusta, pero no me van las coles, yo creo que es la única verdura que no me gusta. Pero se ve genial.
    Besos
    Cocinando con Montse

    ResponElimina
  6. Quanta aigua s'hi ha de posar?

    ResponElimina
    Respostes
    1. Aix, que vaig oblidar de posar la quantitat d'aigua! Mil disculpes, ja ho he corregit (moltes gràcies). Per aquesta quantitat de cols n'hi ha prou amb 50/75ml o grams d'aigua. Si vols fer més quantitat de cols, hauries d'augmentar l'aigua de manera proporcional. Gràcies!

      Elimina

Agraeixo molt el teu comentari