Segur que coneixeu alguna recepta igual o semblant de pa de pessic fet amb iogurt i prenent la resta de pesos dels ingredients seguint la mesura del iogurt. Jo de fa anys que faig aquesta i ens encanta, per bé que la modifiquem segons necessitats: si el volem més gran, més gustós, per menjar sol o com en aquest cas, amb cobertura... Fem servir iogurt de llimona, o afegim fruits secs o panses, pell de taronja o llimona ratllada, o xocolata, o un plàtan madur, o el suquem a la fondue de xocolata o xocolata desfeta... Sempre és fantàstic. En aquesta ocasió disposava d'una bosseta d'uns 200 gr de xocolata rosa, amb una mica de gust de maduixa que vaig fer servir per cobrir, i cal dir que el gustet de la xoco li quedava molt bé.
Finalment cal remarcar d'aquesta recepta que no porta mantega, que està fet amb oli, cosa que el fa més sà i menys caloric. En definitiva, una de les receptes de capçalera: versatil i bona que ens ha facilitat molts esmorzars, berenars i fins i tot postres "de festa". Si no n'heu fet mai (encara hi ha algú que no faci una recepta semblant???), tasteu-la!
Amb aquesta cobertura ha de ser bo, bo!!!
ResponEliminaHmmmmm !
ResponEliminaM'encanten els pecats venials (o és mortal ?) ;)
Molt bé el vídeo. Hi ha un plànol cenital que té massa llum. És possible o sóc jo que ho he vist malament ?
un video molt xulo amb una música molt encertada! enhorabona guapa. petonets
ResponEliminammmmmmmmmmmmm fàcil i deliciós. Fins i tot a mi que no m'agrada el dolç se'm fa la boca aigua.mmmmmmmmmm
ResponEliminaM'encanten les tres pantalletes
ResponEliminaFelicitats, el vídeo m´ha agradat molt...i la recepta també!!!
ResponEliminaUn petonet
Ole tu!! El video molt xulo, i el pa de pessic (a casa el fem igual, però amb 3 ous! jejeje) rosa genial!
ResponEliminaPetonets
Sandra
Ooohh! Anava a visualitzar el video, però no existeix. Snif, snif... ho provaré més tard.
ResponEliminaSi, Montse, el vaig eliminar perquè vaig tenir alguns problemes amb la configuració del canal, i com que al final tampoc no he fet més vídeos...
EliminaPerò si vols, mira el link que et poso aquí a sota. La recepta base és la mateixa, només que no hi vaig posar baileys i el vaig acabar amb la cobertura de xocolata rosa. En qualsevol dels casos, és una recepta genial, la del pa de pessic amb iogur! Gràcies pel comentari!
http://pebreixocolata.blogspot.com.es/2014/04/bundt-iogur-baileys-crema-irlandesa-whisky.html
Marta