Pastís de carbassa i panses
Si, ja ho sé que ara no és temps de carbassa. Però encara de tant en tant em tempta, quan la trobo als comerços. No és el primer pastís de carbassa que us proposo. Si voleu, aquí en teniu un altre, més esponjós i especiat que no pas el d'avui.
Pastís senzill d'aniversari i premis!
Abans que res, gràcies pels premis que m'heu concedit, em fan moltíssima il·lusió!!!
Gràcies al Víctor de Pumuky a la cuina, i a la Neus de La capseta dels meus tresors per otorgar-me el Versatile Blogger, i també a la Neus de Tot fet a casa, i a la Sílvia i la Àgata de Receptes amb vida, per donar-me el Liebster Award (això comença a sembla l'entrega dels Òscar...). A més, els premis arriben en el moment en que el bloc supera les 21.000 visites, tota una fita, per a mi!I per celebrar-ho, re-aprofitaré un pastís d'ara ja fa dies... us comentava que va ser l'aniversari de la meva filla petita, que va fer dos anys. Ella no és
I com que no en tenim prou de celebrar-ho el dia que toca, encara repetim el cap de setmana. Total, que en totes dues ocasions vaig optar per un pa de pessic senzill de iogurt que vaig guarnir amb xocolata i coloraines. No és el primer cop que us porto aquesta recepta, aquí la podeu veure en vídeo, però aquesta versió i procediment és més correcte...
Pastís de plàtan i fruits vermells
Fa molt de temps ja us proposava aquest pa de pessic de plàtan amb xocolata, una combinació infal·lible, oi? Aquest també queda molt bo. El gust del plàtan es nota molt i les espècies li aporten un toc subtil però que arrodoneix molt el sabor. És esponjós, "humit" i gustós. Us el recomano.
Pancakes anglesos
El meu cunyat, anglès, em va fer aquests pancakes una vegada i em van semblar boníssims, molt lleugers i amb un toc especial, el suc de llimona amb el que els va regar, que aporta moltíssim gust i frescor. Us els recomano...
Gelat de llimona i mascarpone
Avui si, ja tenim aquí la primavera! Què ràpid passen les setmanes!

Festes a banda, la recepta que us proposo avui és un gelat de llimona i mascarpone que també té ametlles torradetes. És bonissim...
Lasanya d'espinacs
Es veu que encara no podem desar la roba d'abric, que l'hivern encara segueix aquí! Així que de moment guardo la recepta de gelat que tenia planejada (ens hem animat a fer-lo de seguida que el solet ha començar a escalfar), i recupero una lasanya d'espinacs que creia que ja havia publicat (?!?). Es veu que estic més des-centrada del que em crèia...
Galetes de mantega de cacauet
M'he escandalitzat al veure quant temps feia que no publicava res! I això que tenia aquesta recepta pendent des de fa dies, quan l'Aina es va posar malalta durant una setmana i pico (la grip), i per passar l'estona a casa, vàrem decidir fer aquestes galetes de mantega de cacauet entre les dues. Se'm va oblidar, suposo, la setmana següent, quan l'Aina va tornar a l'escola i vaig ser jo, la que va caure malalta...
Natilles (amb Thermomix)
Mandonguilles de peix al vapor (Thermomix)
Ja ha passat mig mes, però més val tard que mai: Bon Any Nou!
Finalment puc actualitzar el bloc, i és que fa moltes setmanes que ho tenia a la llista de coses per fer. Ja se sap, amb el canvi d'any ve la llista de nous propòsits, nous projectes... en tinc algun que espero que properament us podré anunciar :)
El cas és que el temps que em quedava lliure i que dedicava al bloc, ara s'ha escurçat encara més. Però no vull deixar de penjar posts a Pebre i xocolata, per tant em tocarà fer un esforç per organitzar i repartir bé el temps. Ja veurem en què queda...
Brownies d'ametlla i premis!
Primer de tot, moltíssimes gràcies a Carmeta Rusquilleta i Les Meves Cuinetes per otorgar-me el Liebster Award i el premi Best Blog. Em fan molta il·lusió i m'animen a continuar amb el bloc, així com els comentaris i visites que dia a dia vaig rebent. Gràcies a tothom!
Per celebrar-ho, i ara que ja tenim el fred a sobre, què us semblen uns brownies d'ametlla? Als qui ens agrada la xocolata, vénen de gust, oi?
Lasanya de tonyina per a el Gran recapte d'aliments

Magdalenes de gerds
Una de les coses que més m'agrada per esmorzar són les magdalenes. A més a més, hi ha tantes receptes tan diferents! Aquesta recepta és la meva aportació a Memòries d'una cuinera, que aquest novembre ens convida a fer magdalenes.
Postres ràpides: pasta de full i xocolata
Pastís d'aniversari de xocolata i canyella
Avui fa un any de la meva primera publicació al bloc. Per celebrar-ho, què millor que aquest pastís deliciós de xocolata i canyella?
Galetes glacejades: primera experiència
És la primera vegada que faig galetes glacejades. La veritat és que no he fet galetes gairebé mai i en tinc molt poca pràctica, malgrat que m'agraden molt. Les galetes glacejades no són de les meves preferides. Sempre m'han semblat que tenien gust bàsicament de sucre, però són molt boniques, oi? Bé... això si et surten bé!
Ja sabia que són delicades de fer especialment pel que fa al glacejat, i ja no diguem la traça que cal tenir per "pintar-les" amb gràcia! Bé, doncs encara que no siguin el meu tipus de galetes preferides, m'he proposat de fer-ne. És més, m'he proposat aconseguir que em quedin bé!