Suc de pera i poma

Bon any per a tothom!
Acabades les festes, oberts els regals, inaugurat l'any i amb un munt de nous propòsits, entre ells, dedicar més estona a aquest bloc. Aquests dies amb tants àpats, tant bons i quantiosos, amb abundant menjar... per sort, al final acabo tant tipa que no em ve de gust ni acabar les restes del torró i en canvi, el que em ve més de gust són coses lleugeres i com més naturals millor. Us proposo un suc.





La recepta l'he tret d'un llibre que fa anys que ronda per casa i que m'agrada molt: "El poder de los zumos", de Jay Kordich (editorial Emecé). En aquest llibre proposa tot un seguit de sucs de fruita i hortalisses alhora que en destaca les seves virtuts terapèutiques. El suc que he fet avui està recomanat per als problemes de digestió ja que porta poma, i segons sembla funciona molt bé per a aquestes situacions (crec que a qui més o a qui menys, a tothom ens anirà bé avui per avui).

El resultat és un suc sorprenent en el que contrasta molt bé el fons dolç de la pera i la poma amb l'acidesa de la llimona, i l'amarg de la seva pell. Molt recomanable. M'ha quedat una textura semblant a un puré o papilla perquè la pera era dura, però personalment, no em molesta gens. Si no, feu servir una pera ben madura i de varietat ben sucosa, o afegiu-hi unes cullerades d'aigua. O millor encara, afegiu-hi uns glaçons de gel per a triturar-los amb la fruita i que quedi un resultat semblant a un granissat.



Ingredients:
2 peres
1 poma
1/4 llimona amb pell

Procedim:
Treiem el cor de la poma ben neta i amb la pell, i la tallem a trossos. Treiem ta tija de la pera i igualment, amb la pell i tot, la tallem a trossos. Hi afegim la llimona, també amb la pell, i tot a la liquadora fins que quedi ben triturat.


2 comentaris:

  1. Hola Marta,
    Sóc una gran amant dels sucs. I aquest em recorda els que jo feia per les meves filles quan eren petites (me'ls acabava jo).
    Ah, les galetes van quedar molt bones.
    Ptnts,
    Nani

    ResponElimina
  2. clar que sí! ara toca una dieta depurativa!!! ;P petonets i bon any

    ResponElimina

Agraeixo molt el teu comentari