30 de gen. 2018

Pa de pessic de vainilla

pa de pessic senzill vainilla

Segueixo per aquí! I encara em ve de gust publicar, de tant en tant, alguna de les receptes que he fet i que m'agraden. La que us proposo avui és d'un llibre que em van regalar i que recomano molt, el de Bizcochos de Webos fritos, i amb un motlle que també va ser regal (aquest Nadal ha sigut molt fructífer!).

El pa de pessic ha quedat perfecte, ha agradat a tothom i pràcticament no he tingut temps de fer la foto abans de que se'l mengessin! Us el recomano molt, és un bon esmorzar o berenar, i fins i tot, si trobeu un motlle com aquest, queda espectacular per celebracions o per regalar. Per cert, el motlle és de Nordic Ware (és clar...).

Ingredients:
150 gr de sucre
4 ous
150 gr de mantega
1 culleradeta d'essència de vainilla 
150 gr de farina
50 gr de Maicena 
8 gr de llevat químic (tipus Royal)

Procedim:
Preescalfem el forn a 170ºC. Engreixem el motlle.

Batem els ous i el sucre a velocitat mitjana fins que la mescla blanquegi una mica (uns 5 minuts).

Hi afegim la mantega a punt de pomada i seguim batent per tal que s'incorpori bé. Hi posem també la vainilla i remenem una mica més.

A banda, tamisem la farina, la Maicena i el llevat. Ho afegim a la barreja anterior i remenem amb cura.

Posem la massa al motlle i ho enfornem uns 40 minuts, fins que al punxar-ho amb un escuradents, aquest surti net o amb poques molles enganxades.

Passats uns 15 minuts, quan no cremi massa, el desenmotllem i el deixem que s'acabi de refredar damunt d'una reixeta. 

Abans de servir-ho podeu empolsinar amb una mica de sucre llustre. Queda espectacular!

3 comentaris:

  1. Què bonic! Segur que feia una olor captivadora pel paladar ;D

    ResponElimina
  2. Jo quan veig aquests bundts no sé què m'atrau més, el pa de pessic o el motlle!!! El pa de pessic ha de ser boníssim: no en tinc cap dubte!! Però els motlles... els trobo preciosos i en tinc un parell que MAI aonsegueixo desemmotllar!!!!! I mira que ho he provat tot! Desesperació total! :(
    Bon dimarts!!

    ResponElimina

Agraeixo molt el teu comentari