Visita a La Cerdanya: La Cerdanya Tour 2015


El dissabte dia 30 de maig vam trobar-nos a La Cerdanya, mèrit de La Cuina de la Mussola. Us deixo amb un resum del que vam fer (una mica tard, ho sé). Vaig estar molt contenta d'assistir-hi i conèixer tants bloggers i projectes molt interessants que s'estan portant a terme a La Cerdanya. Gràcies per convidar-m'hi!






1- Trobada al Bar La Rosaleda amb assortit de coques del Forn d'en Jordi





2- Visita a Lagrimus Baridà. Elaboració de productes a partir de xarop de pinyes que s'obté de la maceració de pinya d'avet. Ens van obsequiar amb un tast de productes i una ampolla de cervesa i una de vinagre, i ens van reptar a crear receptes amb el vinagre (crec que ja sé què faré).





3- Visita a la Pastisseria Vilarrubla on vam tastar-hi la xocolata i ens van obsequiar amb una bosseta de pastes molt bones que han volat!

4- Parada a Embotits Turet on vam tastar uns embotits que preparen ells mateixos. Val a dir que ens en vam endur per casa ;)

5- Visita al Parc dels Búnquers de Martinet i Montellà. Sembla ser que durant el franquisme es va estendre una àmplia xarxa de búnquers al llarg de la frontera amb França que havíen de ser la primera línia de defensa en cas d'atac enemic. Ni l'atac va passar mai, ni la xarxa es va acabar, però ens queden molts d'aquells milers de búnquers, que de fet, no es van fer servir mai. Quanta història silenciada... La visita va ser molt interessant, l'audiovisual molt explicatiu i el guia, molt amable i amè.
















6- Trasllat a l'explotació Ecopyrene on vam veure com viuen les vaques d'allà. La història de la família és la història de l'empresa, i són un bon exemple a seguir: renovar la manera de vendre i tractar directament amb el carnisser permet que la carn ecològica no es dispari de preu, i converteix el negoci en rentable per al ramader, i en no-prohibitiu per al consumidor.



Ens van oferir una degustació de mini-hamburgueses de-li-ci-o-ses, formatges de Molí de Ger, embotits Turet i assortit de panets del Forn d'en Jordi, tot plegat regat amb la cervesa Baridana i vinet...




Al retornar cap a l'autocar ens vam trobar altres regalets: mantega, mató i formatge fresc Cadí. Per cert! Concurs de pastissos a la vista! Més info aquí. I també un pa de nous del Forn d'en Jordi (potser vau veure la foto que vaig penjar al Facebook, aquí).

I encara un altre detallet! Una ampolleta de vermut i unes galetes per recordar la trobada de Reus Ganxetes Tour. Gràcies Dolça! No tot són postres

7- I amb tot el que ja havíem menjat, vam anar a dinar. Si senyor, com uns campions a dinar a la Fonda Domingo de Lles on ens teníen preparat un menú degustació que vaig disfrutar moltíssim, malgrat que estava més que tipa (falta la foto d'un plat. Es veu que no vaig tenir temps de fotografiar abans d'endrapar).


Esgotada que vaig quedar! Però molt contenta de tota la jornada :)
Bloggers, ha estat un plaer!! Fins a la propera trobada!

10 comentaris:

  1. Que día tan completo y ademas que vistas tendrías por allí aquello es precioso!!
    Un beso

    ResponElimina
  2. Va ser un dia molt complet!!! Tot un plaer poder-te conèixer! La propera.....a Sitges!!!
    Petons,
    Olga

    ResponElimina
  3. Com diu l'Olga un plaer conèixe't i esperant que ens poguem tornar a trobar aviat! Un recull de grans descobriments culinaris!, Una abraçada!

    ResponElimina
  4. L'autor ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  5. El millor d'aquestes trobades om els bloguers. I jo estic molt contenta d'haver-te afegit al meu petit món bloguer.
    Fins aviat.
    Ptnts
    Dolça

    ResponElimina
  6. Sens dubte un gran dia!!! I retrobar-nos els Bloggers el millor!!!

    ResponElimina
  7. Igualment Marta...quina il.lusió posar-te veu!!! Has vist que xules que estàvem amb el casc l'Eva i jo? Petonarros!

    ResponElimina
  8. Más vale tarde que nunca niña, me encantan estas quedadas y bueno el ambiente y el sitio para mí lo mejor la verdad. besotes.

    ResponElimina
  9. Más vale tarde que nunca niña, me encantan estas quedadas y bueno el ambiente y el sitio para mí lo mejor la verdad. besotes.

    ResponElimina
  10. Quin gran dia, oi?? jo em vaig quedar amb ganes de tornar a La Cerdanya i amb ganes de tornar a coincidir amb un grup tan maco, a veure si hi ha sort i ens veiem a Sitges! un petó!

    ResponElimina

Agraeixo molt el teu comentari