27 d’abr. 2014

Crema de whisky o Baileys


Us haig de confessar que sóc molt inexperta pel que fa a còcktails o begudes alcohòliques en general, tot i que m'agraden. Així que no vaig dubtar gaire que era això el que havia de fer quan vaig veure aquesta recepta de Baileys (o crema de whisky, si no volem fer propaganda de marques) al blog Tartis y mas que ens toca assaltar aquest mes als qui seguim el repte de El asalta blogs.

A més a més és una recepta molt fàcil i ràpida de fer i el resultat és molt bo. Francament, no he tastat mai abans crema de whisky així que no sé quin gust se suposa que ha de tenir, però la beguda que tinc ara mateix entre mans és molt bona (hips!).

Sobre el blog Tartis i mas, comentar-vos que és un blog amb receptes dolces i salades, senzilles de preparar, d'aquelles que t'agrada trobar-te al plat quan seus a taula (parlo per mi, of course). A més té una etiqueta de menjar per a nens on hi he trobat més d'una recepta que sé que els agradarà molt a les meves nenes quan els hi faci. Doneu-hi un cop d'ull, segur que hi trobeu receptes que us ve de gust fer :)

Aprofito per disculpar-me perquè últimament no puc publicar amb gaire regularitat ni entrar gaire a visitar els vostres blogs... ja passarà aquesta ratxa.

Ingredients (per a una mica més d'un litre):

  • 1 llauna petita de llet condensada (no arriba a 400 gr)
  • 1 llauna de whiskey (fem servir la mida de la llauna de llet condensada buida per a medir)
  • 1 llauna de llet evaporada (fem servir la mida de la llauna de llet condensada buida per a medir)
  • 1 cafè express
  • 1 cullerada de cacau en pols sense sucre (no ColaCao ni similar)

Procedim:
Aboquem tots els ingredients en un recipient i barregem. Jo he fet servir la Thermomix i l'he deixat més o menys un minut a velocitat 7 sense temperatura. Fet.

Refrigerem la beguda abans de servir, o hi hi posem uns glaçonets.

Tanquem els ulls i imaginem que ja tenim aquí els vespres de l'estiu a la fresca...

19 comentaris:

  1. Hola Marta, bon día
    La crema de baileys te ha quedado estupenda y es bien sencilla! Habrá que animarse a probarla.
    Nos ha hecho mucha gracia saber que somos vecinas del mateix poble! Siempre nos preguntamos cuántos bloggers cuiners habría en St.Cugat!, bueno pues ya somos dos al menos.
    Bss

    ResponElimina
    Respostes
    1. Siiiiiii? Vecinas?!?! Que bien! Seguro que habremos coincidido sin saberlo ;)
      Marta

      Elimina
  2. Mmmm la estube ojeando una par de veces pero al final no la hice, esta genial

    ResponElimina
  3. Me gusta el whisky...me gustan las cosas cremosas....¡me encanta tu asalto!

    ResponElimina
  4. una recepta ideal per gaudir de begudes cassolanes. compte que es un vici!!
    felicitats!

    ResponElimina
  5. He escollit la mateixa recepta per al repte i ens ha encantat! Cada vegada que em faig un cafè, li poso una mica a mode de cigalet! Es bonísim, però ja em diras que fas tu amb 1 litre y mig de baileys, jajajaj Jo n'he fet un còc i tambe estava espectacular:)
    Un petó

    ResponElimina
  6. perquè a casa no ens el beuríem perquè agafen ganes de fer-lo.
    PTNTS
    Dolça

    ResponElimina
  7. jajajaj, tu si que sabes robar recetas.
    Me encanta la crema de whisky, hace mucho que no la preparo. Esta receta tiene una pinta genial, me gusta mucho.
    Bss.

    ResponElimina
  8. Hemos compartido robo ;) Aunque tú has sido más comedida hahaha, yo hice las cantidades originales y tengo Baileys para rato :D

    ResponElimina
  9. Muy sencilla la receta, deliciosa

    ResponElimina
  10. Es pot fer a casa...ohhhh! Ho haig de provar pel cafè d'un pròxim dinar festiu! Petons!

    ResponElimina
  11. Buenísimo, un asalto de lujo
    besos

    ResponElimina
  12. No t'has de disculpar de res Marta, que estem tots igual, sense temps per pràcticament res! Jo aquest mes ni tan sols he pogut participar al repte...
    Però al que anàvem, a aquestes hores, em prenia jo un cafè amb un xarrupet d'aquest baileys tan bo que has preparat, que ja et dic jo que està més bo que el comercial!

    Petons!

    ResponElimina
  13. Con lo q me gusta a mí el Baileys... tengo q probar a hacerlo en casa.

    ResponElimina
  14. Mmmmmmm!! Fa temps que vull fer Baileys casolà!!

    ResponElimina
  15. Està boníssima! la meva filla també ho fa amb la Tmx i queda super bé! ho he de provar!

    ResponElimina
  16. Ohhhhh, que crema tan rica!!!! Sin duda que es una delicia y para nada difícil de hacer!!!

    Un besito,
    Sandra von Cake

    ResponElimina
  17. Me alegro que te guste la crema, ahora mismo que acabo de comer me tomaba yo una copita bien fresquita ummm. Gracias por esas palabras sobre mi blog y gracias por pasarte por él, la próxima vez ven sin el antifaz y nos tomamos una copilla jejeje Bessos!!

    ResponElimina
  18. Estuve a punto de hacerla cuando la vi porque el Baileys me encanta! Pero como no tenía casi ninguno de los ingredientes lo dejé. Eso sí, este verano cae fijo, con lo que me gusta a mí el café con Baileys y hielo!
    Genial asalto!
    Muás
    Gallecookies

    ResponElimina

Agraeixo molt el teu comentari