Entrepà calent de xocolata


Un clàssic dels berenars. Amb tantes possibilitats com vulgueu.

Arribo tard al repte "entrepans" de La recepta del 15 però espero que encara me l'acceptin...

En tot cas, us proposo fer aquest entrepà per un berenar infantil i segur que triumfareu. A més, una de les gràcies dels entrepans és que es poden adaptar als gustos de cada ú, o simplement al contingut de la despensa o de la nevera, de manera que podríem fer variants del mateix entrepà durant setmanes sense avorrir-nos.

Ingredients:

  • 2 llesques de brioix (també pot ser pa de motlle)
  • xocolata amb llet, sense llet, blanca, xocolatines infantils...
  • Canyella, gingebre mòlt, pebre, sucre avainillat...
  • mantega
  • 1 ou batut per arrebossar (opcional)


Procedim:
Triturem la xocolata damunt d'una de les llesques de brioix. Procureu que no s'escampi fins a les puntes, ja que podria escapar-se de l'entrepà al fondre's.

Afegiu-hi, si en voleu, la canyella o l'espècie que vulgueu per damunt, i tapeu amb l'altra llesca de brioix.

Arrebosseu amb compte l'entrepà amb l'ou batut. En aquest cas no ho he volgut fer, m'ha semblat excessiu, però queda molt bo i viciós.

Poseu l'entrepà a una paella amb la mantega i daureu-lo per les dues bandes fins que estigui torradet. Boníssim!

19 comentaris:

  1. MMmmmm això és una gran temptació!!! Irresistible!!! Petons

    ResponElimina
  2. y tanto que te aceptan la receta los chicos de la Bordeta.Este entrepa asi es super delicioso y yo creo que tambien me lo comeria asi,sin el huevo.
    peto

    ResponElimina
  3. Com vols que no te l'acceptem? Si aquí poques normes tenim (a part de deixar-nos l'enllaç jejeje) i més si ens presentes una temptació com aquesta! :P
    Moltes gràcies per participar!!!
    Petons
    Sandra

    ResponElimina
  4. Això deu ser pecat, oi ? ;-))

    ResponElimina
  5. Amb raó el teu bloc porta xocolata al nom...Boníssim.
    Nani
    Marta, podries desactivar la pregunta de la demostració que no som robots. Cada cop posen lletres més borroses i costa de veure-les. Gràcies,
    Nani

    ResponElimina
    Respostes
    1. Em pensava que ja ho havia fet, però suposo que vaig tocar alguna altra cosa que no era...
      Ara espero que ja estigui. Digues, si no :)
      Marta

      Elimina
  6. Ostres, això és de "gordus" "gordus"...que dic jo.
    A mi me em va massa el dolç, però una mossegadeta...si.

    ResponElimina
  7. mmmm no sé si per un berenar infantil o pel meu de demà... quina salivera!!

    ResponElimina
  8. Buaaaahh!! això és un pecat!!
    Acabo de sopar i ja m'està entrant gana...

    ResponElimina
  9. Boníssim!!! sense més paraules!!

    ResponElimina
  10. Això no és un entrepà, és un pecat!!!
    petonets

    ResponElimina
  11. Ens encanta que hagis acompanyat aquesta delícia amb maduixes. Una combinació perfecta!

    Avui, a ESfruita, la botiga online de fruita i verdura de qualitat, us proposem unes flors de carbassó arrebossades, acaben d'arribar a ESfruita i són realment boníssimes. www.esfruita.com/assessorem/flors-de-carbasso-arrebossades

    ResponElimina
  12. Gracias por participar en mi sorteo, así pude conocer tu blog. Enhorabuena por tus recetas, se ven ricas y deliciosas y sobre todo, por tu blog, me encanta. Me hago seguidora tuya. Besos.

    ResponElimina
  13. sniff sniff quins records...nosaltres feiem uns entrepans amb la sadvitxera i les preses de xocolata quan erem petits....prò això ja es pur pecat!! :-)

    ResponElimina
    Respostes
    1. Doncs si, la veritat és que és molt bò... però com tot, si només és alguna vegada...
      Marta

      Elimina
  14. Ohhhh! Ja tinc berenar Mart,a gràcies! :)

    ResponElimina
  15. gràcies guapetona! m'emporto la recepta pel recull. Molts petonets

    ResponElimina
  16. De xocolata no em cansaria de menjar-ne però el que no he fet mai és afegir espècies i em sembla una molt bona idea.
    Moltíssimes gràcies per participar.

    ResponElimina
  17. Un sandvitx clàssic de xocolata!! Les freses d'acompanyament queden de luxe!! Petonets!

    ResponElimina

Agraeixo molt el teu comentari