Les millors magdalenes de xocolata (modèstia a part)

madalenas de chocolate (brownie)

Aquestes són les magdalenes de xocolata que us dèia que van triumfar a la Fira del llaminer... Si us agrada la xocolata, no deixeu de fer-les.

Són tipus brownie, queden tovetes i mig desfetes pel mig, i el gust de la xocolata és intens, d'aquests que envaeix tota la boca i va directe al cervell ;) Van agradar a nens i adults.

Se m'acut que poden ser molt bona idea per fer en una festa infantil, en uns motlles més petitons, que no omplin tant... i així podem repetir i tot!

Ingredients: (surten unes 12-14 unitats)
Recepta extreta del llibre 100 Magnifient Muffins& Scones

  • 350 gr de xocolata negra a trossos
  • 175 gr de mantega
  • 100 gr de farina
  • 1 culleradeta de llevat químic (tipus Royal)
  • 225 gr de sucre morè
  • 45 ml de llet
  • 3 ous mitjans
  • 1 grapat de nous (opcional)

Procedim:

 Posem el forn a pre-escalfar a 190ºC i preparem el motlle per fer magdalenes amb un paper de magdalena a cada forat.

Posem la xocolata trossejada i la mantega a un bol que pugui anar al microones, i ho escalfem a 500W durant 2 minuts. Remenem i ho posem a 850W durant 2 minuts més, remenem. Si cal ho tornem a posar fins que quedi ben desfeta. Si ho preferim, la podem fondre al bany maria. La casa començarà a fer una olor deliciosa...

Posem la farina i el llevat en un bol i hi afegim el sucre. Remenem una mica perquè es barregi tot.

Al bol de la xocolata desfeta hi afegim la llet i els ous i ho barregem (prohibit sucar-hi els dits!)

Afegim la barreja de la xocolata a la barreja de la farina, i hi afegim les nous senceres o a trossos grossos, i ho remenem una mica, tot just fins que quedi tot integrat.

Omplim els motlles de magdalena amb la massa deliciosa que tenim preparada. Ho enfornem uns 20 minuts fins que veiem que queden fermes.

Ens les menjem amb moderació... o no!


************************************

The best chocolate muffins in the world 

Ingredients (for 12-14 medium muffins)
From the book 100 Magnificent Muffins & Scones

  • 350 gr dark chocolate in chunks
  • 175 gr unsalted butter
  • 100 gr plain flour
  • 1 teaspoon raising agent
  • 225 gr sugar (dark muscovado or something similar, with personality)
  • 45 ml milk
  • 3 medium eggs
  • handful of walnuts (optional)


Method:
Preheat oven at 190º and line the muffin tin with paper moulds

Put the chocolate and butter in a microwaveable bowl and heat to arpund 500 W for a couple of minutes. Give it a stir and heat at 850 W for a couple more minutes, and stir again. Repeat if necessary until totally melted. The house should be starting to smell amazing by now.

Put the flour and the raising agent in a bowl and add the sugar, mix it up a bit.

Pour the milk and eggs into the chocolate mixture and stir (no finger dipping, you!)

Pour the chocolate mixture onto the flour, add in the nuts (roughly chopped or whole, as you wish) and stir it up a bit, until just combined.

Fill the moulds with this delicious mixture and bake for about 20 minutes, or until firm. Proceed to eating them in moderation, or inmoderately, it's up to you!

11 comentaris:

  1. Que ricas...me encanta como te han quedado!

    Un beso.

    ResponElimina
  2. No m'estranya que triomfessin. La xocolata sempre és un èxit, i el gust del brownie enamora!! gràcies per compartir les teves magdalenes de fira del llaminer, una fira molt xula, pel què m'han dit!! Petons

    ResponElimina
  3. Si tu em dius que són les millors, jo m'ho crec!
    Però guarda-me'n un parell per berenar, ok?

    Petons!

    ResponElimina
  4. Magdalenes-brownie...han de ser insuperables!!! Una abraçada!

    ResponElimina
  5. Mmmmmmmmm!! La textura d'aquesta magdalena promet!! Petonets!

    ResponElimina
  6. Quina fila!!! Jo sóc xocoadicta així que aquestes cauran segur perquè només en veure-les i això que diu que queden tovetes per dintre.......mmmmm ja se'm fa la boca aigua!

    ResponElimina
  7. no tengo la menor duda de que son muy buenas y golosamente irresistibles y no me estraña que gustase a niños y a mayores en la fira
    Bona setmana
    Peto

    ResponElimina
  8. Són pecat, però PECAT en lletra majúscula!!!

    PTNTS
    Dolça

    ResponElimina
  9. No me extraña que triunfaran, se me hace la boca agua al verlas. Y al leer tu descripción, me he convencido de lo muy ricas que tienen que estar!! Besos!!

    ResponElimina
  10. Menudo pecado¡¡¡ no me extraña que triunfaran debe ser una tentación hecha chocolate. Un beso grande, Teresa

    ResponElimina

Agraeixo molt el teu comentari