Premi Liebster Blog


Contentíssima perquè l'Elisabet del bloc L'amor omple neveres em va atorgar (ja fa dies) el premi Liebster Blog. Em fa moltíssima il·lusió veure que algú ha pensat en mi per a aquest premi, i realment, motiva molt per a seguir amb la "feina" del bloc.

Sé que moltes i molts de vosaltres ja sabeu de què va, però per als qui no, aquest premi està pensat per a donar a conèixer blocs "petits" i es van otorgant en cadena. Després de que L'espai en Verd li va concedir el premi a l'Elisabet, ella me'l va otorgar a mi, juntament amb altres 4 blocs, i ara em toca a mi donar-lo a 5 blocs més. Us recomano resseguir enrere la cadena, és sorprenent el que es va trobant! Una pila de blocs fantàstics, de procedència i temàtica molt diversa!

Abans, però, de donar els premis, volia oferir una disculpa i alhora una reflexió/justificació. Darrerament no estic gents satisfeta del ritme d'entrades al bloc. I podria oferir excuses de tota mena: les nenes, la feina, els encostipats (que no acaben mai)... Però no, el que em falta són les ganes de fer les entrades.

He cuinat moltíssim, aquestes últimes setmanes, però no he tingut ganes de posar-me a fer la foto i a redactar l'entrada. També tinc algunes receptes pendents de publicar, amb la foto (i vídeo!) fet. Em falta poquet per acabar-les, però sembla que mai no trobo el moment de fer-ho.

I suposo que al cap i a la fi, tenint en compte que el bloc no deixa de ser un passatemps, el millor és seguir al ritme que em ve de gust, sense forçar-ho, ja que sinó el resultat -tant del que estic cuinant, com fotografiant, com redactant- no em deixa prou satisfeta. Per això em disculpo, gairebé amb una mica de vergonya, pel ritme amb han aparegut les entrades últimament. Que consti, però, que us segueixo amb molta atenció i interès!

I ara si, anem amb els premis! Quan te'l donen has de fer el següent:

1. Copiar el premi al teu bloc i enllaçar amb el bloc que te l'ha donat
2. Atorgar-lo a cinc blocs més que creguis que mereixen reconeixement i que tinguin menys de 200 seguidors
3. Deixar un comentari a cada un dels blocs per comunicar-los que els has donat un premi i esperar que al seu torn el donin a 5 blocs més, seguint així amb la cadena.

Som-hi!

- Final Cut Pro Kitchen: ho dic directament, aquest bloc el porta el meu company i segur que m'acusareu de ser imparcial, però el cas és que per als qui els interessi o estiguin una mica ficats al món de l'audiovisual, és un bloc molt útil. Hi penja trucs o tutorials per a treballar amb vídeo, articles d'opinió...

- Little Book Bugs: és un bloc que fa poc que ha començat a funcionar i que crec que interessarà a qualsevol que tingui fills. En aquest bloc l'autora -anglesa- ens recomana llibres infantils que considera interessants, ja sigui perquè són divertits per als nens, perquè ens/els ajuden a créixer... És un bloc escrit en anglès i ens parla de llibres escrits en aquest idioma, però que també es poden trobar aquí, en català o castellà (jo n'he trobat molts). El bloc, a més, ofereix també la opció de traduir, així que per als qui no sabeu anglès, que això no us faci enrere!

- Cuinar cada dia amb la Rosa i la Carme: és un bloc de cuina amb receptes "de tota la vida" molt i molt sucoses. Us recomano, a més, visitar el perfil de la Carme, una blogger incansable. Us hauria pogut recomanar algun altre bloc d'ella, com ara Col·lecció de moments, on hi podeu veure algunes de les seves obres, fantàstiques!

- Yue's Handicrafts: és un bloc de cuina escrit en anglès amb unes receptes dolçes molt sucoses i amb un estilisme de presentació i de fotografia meravellós. A més és d'aquells blocs que fa servir ingredients que tinc fàcilment al rebost o a la nevera. Vull dir que el que fa, normalment és amb ingredients molt "normals" i fàcils de trobar, també aquí (cosa que no sempre passa amb blocs de receptes d'altres països).

- Els divendres faves tendres: M'agrada molt l'estil de les fotografies i de les receptes. També m'agrada molt que hi hagi una etiqueta de "cuina per a nens i nenes", que repasso sovint (tenint com tinc, dues nenes).

En fi, "eso es to-, eso es to-...    eso es todo, amigos!"

********************************


I'm chuffed because Elisabet from "L'amor omple neveres" (Love fills fridges) gave me (days ago) the Liebster Blog Award. I was delighted to find out that someone had thought of me for this, and it really gives me a bit of an extra push to keep the blog going.

I know a lot of you already know what this award is about, but for those who don't, it is meant to give some publicity and recognition to small blogs. It works as a chain: L'espai en Verd gave the award to Elisabet, and she gave it to me and 4 other blogs. Now it's my turn to give the award to 5 more blogs. I really recommend you to follow the chain back, you'll find amazing stuff! -a lot of fantastic blogs, of all sorts of themes and origins!

Before I proceed to give my own awards, I wanted to offer an apology and a reflection/justification. I'm not happy at all with how little and sparingly I've been publishing lately. I could give a dozen reasons: the girls, work, neverending colds… But the real reason would be that I've been lacking the push to write any entries.

I've been cooking a lot these last few weeks, but I didn't have the oomph to take pictures and write something about them. I have also a small backlog of unpublished stuff (including a video!). I'm close to finishing it, but I never seem to get around to give it the final nudge.

I suppose that, given that this is after all for my own pleasure, it would be best to follow whatever pace suits me, without having to force it. Otherwise the results -be it of the cooking, the photography or the writing- simply leaves me dissatisfied. So I apologise, with a bit of embarassment even, for publishing at such a slow pace lately. That being said, I'm still following you all with attention and delight!

How the Liebster Awards work: the recipients have to do the following

1. Copy the award banner to your blog and link to the blog that gave it to you.
2. Award it to 5 blogs that you feel deserve recognition and have less than 200 followers.
3. Leave a comment in each one to notify that you've given them the award, and hope they start the process again with their 5 chosen winners, and keep the chain going!

And without further ado, the awards! 

- Final Cut Pro Kitchen: I'll say it openly, this is my partner's blog. I might be accused of being partial, but I honestly believe that, for those of you who are into audiovisuals, it's a very useful blog. He posts tricks and tutorials for video editing, opinions and reviews

- Little Book Bugs: it's only started very recently, and I think it will be of interest to anybody who has children. It reviews children's books with something special. It's written in English.

- Cuinar cada dia amb la Rosa i la Carme: traditional recipes, really nice and juicy! I also recommend visiting Carme's profile, she's a tireless blogger. I could have recommended another of her blogs, Col·lecció de moments, where you can find some of her fantastic works.

- Yue's Handicrafts: written in English, it features delicious recipes for sweetfoods, with very stylish photography and food presentation. It uses common ingredients, easy to find, which is not that common with food blogs from around the world.

- Els divendres faves tendres: I really like the stylism and the photography. I also appreciate the "cooking for kids" tag, which I  use quite often, having a couple of those myself.

And that's all folks!



4 comentaris:

  1. Moltíssimes gràcies, Marta.

    Aquest regalet del premi Liebster fa molta il·lusió!!!!

    Jo tampoc estic gens cotenta del ritme de Cuinar cada dia, però les coses que es fan per gust val més no forçar-les.

    Tu al teu ritme i a passar-ho bé.

    ResponElimina
  2. Felicitats pel premi! La veritat és que sí que dóna ganes de continuar fent cosetes. Ja només pels que ens visiten val la pena seguir. Per cert, em quedo amb la recepta anterior. Ho faré per l'aniversari de la meva nena (encara queden alguns mesos). Queda a la llista de pendents. Tenen un aspecte deliciós.

    Una abraçada!

    ResponElimina
  3. Enhorabona Marta !!!. T'ho mereixes

    ResponElimina

Agraeixo molt el teu comentari