Aquestes magdalenes són tan bones, fàcils i ràpides de fer que han passat a ser de les meves receptes preferides.
La recepta l'he tret del blog Com a casa, res! La única variació que hi he fet ha sigut emprar oli d'oliva suau enlloc d'oli de girasol, i afegir-hi una culleradeta d'essència de vainilla. No em direu que no són un esmorzar perfecte? Delicioses!
Us remeto al bloc Com a casa, res! per als ingredients i instruccions.
M'han encantat, Teresa!
*****************
Orange muffins:
These muffins are lovely, quick and easy to make, and have just become one of my favourites!
I got the recipe from the blog "Com a casa, res" (there's no place like home). The only variation I made is to use light olive oil instead of sunflower oil, and adding a teaspoon of vainilla extract. Aren't they a perfect breakfast? Gorgeous!
I loved them, Teresa!
Ingredients:
- 1/2 and orange, skin on.
- 4 eggs
- 200 g sugar
- 200 g light olive oil
- 220 g baking flour
- 1 sachet of instant dry yeast
- 1/2 coffeespoon salt
Procedure:
1. Wash the orange and put it in the Thermomix bowl together with the eggs and sugar. Program 3', 37º temp, vel. 5.
2. Repeat for 3', vel.5, but no heat.
3. Add the oil and vainilla essence, and program 15", vel.5.
4. Add flour, salt and yeast, program 8", vel. 6.
5. Fill up the muffin moulds up to 3/4 of their capacity, and put them in a taller mould, such as those used for "flan" or in a cupcake tray, as in the picture. Put the muffins in the fridge for half an hour.
6. Preheat the oven at 250º.
7. Put the muffins in the oven and immediately turn down the heat to 220º.
8. Bake for 15-20 minutes.
9. Allow to cool down, and keep in a well sealed box.
un esmorzar de 10!!! els cítrics sempre queden be a la reposteria. petonets
ResponEliminaAmb taronja perfecte! Que bo!!
ResponEliminaPetons
Boníssimes, amb taronja!!!
ResponEliminaPTNTS
Dolça
Marta, el gust que dóna la taronja és insuperable. Que bones,
ResponEliminaNani
Genials!! Un esmorzar de diumenge!
ResponEliminaPetonets
Sandra
molt bonas i amb citrics mes
ResponEliminapeto
Mmmm no puc pensar en un esmorzar millor!! han de ser molt bones...un petonet
ResponEliminaT'han quedat fantàstiques!!!! M'emporto la recepta per fer-les ben aviat!
ResponEliminapetonets i bon cap de setmana
Cual es el truco para que queden en forma de montaña?
ResponEliminaLa temperatura i que les aguanti un motlle més fort que el paper :)
EliminaMarta