tag:blogger.com,1999:blog-3035332292714885998.post3441250740506991647..comments2023-10-05T09:17:07.913+02:00Comments on Pebre i xocolata: Pastís amb figuesMarta C.http://www.blogger.com/profile/06943243559000337422noreply@blogger.comBlogger13125tag:blogger.com,1999:blog-3035332292714885998.post-50011719349215958322015-10-05T22:54:23.104+02:002015-10-05T22:54:23.104+02:00Les figues són tan bones!!! Quin pastís més bo!! B...Les figues són tan bones!!! Quin pastís més bo!! Bona setmanaAnonymoushttps://www.blogger.com/profile/15348958582019601105noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3035332292714885998.post-85011734750324156482015-10-05T22:53:53.328+02:002015-10-05T22:53:53.328+02:00Les figues són tan bones!!! Quin pastís més bo!! B...Les figues són tan bones!!! Quin pastís més bo!! Bona setmanaAnonymoushttps://www.blogger.com/profile/15348958582019601105noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3035332292714885998.post-53722011176318632542015-10-01T00:58:53.683+02:002015-10-01T00:58:53.683+02:00
Marta; Una molt bona recepta, i aixó de agafar...<br /> Marta; Una molt bona recepta, i aixó de agafar-les del arbre estant, té que ser deliciós, bonic i engrescador. <br /> Salutacions Marta¡¡ :O) Josepb.Menja de bacallà.https://www.blogger.com/profile/00006152905509350156noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3035332292714885998.post-42647959179824167002015-09-28T17:52:08.936+02:002015-09-28T17:52:08.936+02:00Felicitats Marta.
Vaig fer aquesta coca dissabte i...Felicitats Marta.<br />Vaig fer aquesta coca dissabte i em va quedar boníssima.<br />Jo, en comptes de posar-les tallades per la 1/2 en vaig fer làmines i quan la vaig treure del forn i vaig posar canyella (sense sucre) per sobre. Amb la plata on la vaig fer, amb 40' en vaig tenir pro a 180º con dius tu. EXQUISITA, una porció amb el cafè després de sopar o amb una infusió de ratafia.Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/07354412221478874900noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3035332292714885998.post-35133199600286182262015-09-28T17:52:07.856+02:002015-09-28T17:52:07.856+02:00Felicitats Marta.
Vaig fer aquesta coca dissabte i...Felicitats Marta.<br />Vaig fer aquesta coca dissabte i em va quedar boníssima.<br />Jo, en comptes de posar-les tallades per la 1/2 en vaig fer làmines i quan la vaig treure del forn i vaig posar canyella (sense sucre) per sobre. Amb la plata on la vaig fer, amb 40' en vaig tenir pro a 180º con dius tu. EXQUISITA, una porció amb el cafè després de sopar o amb una infusió de ratafia.Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/07354412221478874900noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3035332292714885998.post-29362604543001648732015-09-26T18:03:18.632+02:002015-09-26T18:03:18.632+02:00La textura del bescuit és impressionant! Quines ga...La textura del bescuit és impressionant! Quines ganes de fer-li una queixalada! Ja tens una més a Facebook! Una abraçada!Anna Pigardahttps://www.blogger.com/profile/12076719615706359240noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3035332292714885998.post-90819484416707128262015-09-24T13:30:22.513+02:002015-09-24T13:30:22.513+02:00Boníssim i de temporada, s'ha d'aprofitar ...Boníssim i de temporada, s'ha d'aprofitar que la de la figa és ben curta! molt xula la barra d'Instagram, miraré de copiar-te ;) Un petó!Evahttps://www.blogger.com/profile/06828316644282925063noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3035332292714885998.post-55264329280345146662015-09-24T00:00:04.884+02:002015-09-24T00:00:04.884+02:00Mira que bé em va aquesta recepta...just avui he c...Mira que bé em va aquesta recepta...just avui he collit unes quantes figues i estava buscant idees....<br />Que vagi bé! ClaraAmblesmansalamassahttps://www.blogger.com/profile/03048496929726139843noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3035332292714885998.post-32694738473457081922015-09-23T23:07:44.678+02:002015-09-23T23:07:44.678+02:00Mmmque buena!!! Tiene un corte bien rico.
Besos
Co...Mmmque buena!!! Tiene un corte bien rico.<br />Besos<br />Cocinando con MontseCocinando con Montsehttps://www.blogger.com/profile/15802942626110506853noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3035332292714885998.post-26258845686310922962015-09-23T22:53:18.045+02:002015-09-23T22:53:18.045+02:00Quina recepta! Espectacular! Mmmmmm....ha de ser b...Quina recepta! Espectacular! Mmmmmm....ha de ser boníssim! <br />M'has d'explicar com has fet això de posar les fotos d'instagram a la barra de la dreta! ;-)<br />Petons,<br />OlgaLa Cuina de l'Olgahttps://www.blogger.com/profile/09625586686538332683noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3035332292714885998.post-12781689174773672232015-09-23T22:03:54.050+02:002015-09-23T22:03:54.050+02:00Por favor!! esa mano ahí con el trozo de pastel uf...Por favor!! esa mano ahí con el trozo de pastel uffffffffff, me encanta este tipo de pastel, que rico!! un besote.Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/17742438873277952283noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3035332292714885998.post-48233209169917514172015-09-23T18:36:01.901+02:002015-09-23T18:36:01.901+02:00Se ve muy chula la tarta y seguro que muy rica!!
U...Se ve muy chula la tarta y seguro que muy rica!!<br />Un besoRaquel Galinhttps://www.blogger.com/profile/11071840067211906009noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3035332292714885998.post-8916164323762990812015-09-23T15:27:17.578+02:002015-09-23T15:27:17.578+02:00Però que booooooo!!!!!
Ptnts
DolçaPerò que booooooo!!!!!<br />Ptnts<br />DolçaNo tot són postreshttps://www.blogger.com/profile/13358376067060692836noreply@blogger.com