El pa de pessic ha quedat perfecte, ha agradat a tothom i pràcticament no he tingut temps de fer la foto abans de que se'l mengessin! Us el recomano molt, és un bon esmorzar o berenar, i fins i tot, si trobeu un motlle com aquest, queda espectacular per celebracions o per regalar. Per cert, el motlle és de Nordic Ware (és clar...).
Ingredients:
150 gr de sucre
4 ous
150 gr de mantega
1 culleradeta d'essència de vainilla
150 gr de farina
50 gr de Maicena
8 gr de llevat químic (tipus Royal)
Procedim:
Preescalfem el forn a 170ºC. Engreixem el motlle.
Batem els ous i el sucre a velocitat mitjana fins que la mescla blanquegi una mica (uns 5 minuts).
Hi afegim la mantega a punt de pomada i seguim batent per tal que s'incorpori bé. Hi posem també la vainilla i remenem una mica més.
A banda, tamisem la farina, la Maicena i el llevat. Ho afegim a la barreja anterior i remenem amb cura.
Posem la massa al motlle i ho enfornem uns 40 minuts, fins que al punxar-ho amb un escuradents, aquest surti net o amb poques molles enganxades.
Passats uns 15 minuts, quan no cremi massa, el desenmotllem i el deixem que s'acabi de refredar damunt d'una reixeta.
Abans de servir-ho podeu empolsinar amb una mica de sucre llustre. Queda espectacular!
Què bonic! Segur que feia una olor captivadora pel paladar ;D
ResponEliminaQuina forma més xula!!! Nyam nyam!!
ResponEliminaJo quan veig aquests bundts no sé què m'atrau més, el pa de pessic o el motlle!!! El pa de pessic ha de ser boníssim: no en tinc cap dubte!! Però els motlles... els trobo preciosos i en tinc un parell que MAI aonsegueixo desemmotllar!!!!! I mira que ho he provat tot! Desesperació total! :(
ResponEliminaBon dimarts!!
Betway casino & sportsbook - DrmCD
ResponEliminaBetway 세종특별자치 출장안마 Casino & Sportsbook. The world's 동해 출장마사지 favourite online 군포 출장마사지 gaming 속초 출장샵 site. The #1 Sports 경상남도 출장샵 Betting company. Providing high-quality sporting