23 de set. 2015

Pastís amb figues

receta tarta de higos

Per fi trobo un moment per actualitzar el blog! Quin greu no poder passar per aquí més sovint ni poder passar pels vostres blogs... Però de moment em resisteixo a abandonar completament Pebre i xocolata! I no us penseu que és que no cuino! Molts de vosaltres ja em seguiu a Instagram. Allà hi comparteixo més sovint les fotos de les coses que cuino. Segurament perquè no cal asseure's davant de l'ordinador a escriure la recepta ;) Per cert! Us hi heu fixat? He afegit les últimes fotos que faig a Instagram a la barra del costat dret del blog. Què us sembla?

Per altra banda, estic MOLT contenta perquè per fi he arribat als 200 seguidors de Facebook! Ja sé que per a molts de vosaltres és una xifra irrisòria, però mira, a mi em fa il·lusió... Per cert, encara no ets seguidor/a de la pàgina del FB de Pebre i xocolata? fes-te'n! T'ho agraïré moltíssim! ;)

Anem al tema: avui porto una recepta deliciosa. El pa de pessic és d'aquells "mantegosos", molt gustós i humit. Al damunt hi pots posar la fruita fresca que més t'agradi. En aquest cas, sent de temporada i com que la figuera de casa no em dóna cap descans de producció (i que segueixi així), l'he fet de figues. El suquet de la fruita es barreja amb la massa del pastís i el resultat és espectacular.