30 de març 2014

Melmelada de mojito [el Asalta Blogs]

mermelada menta

Us porto una melmelada força original, no creieu? Em fa venir ganes de caloreta, de platja i mar, i de nits a la fresca...

Avui assaltem el blog Postres Originales, ple de coses molt llamineres i d'informació nutricional molt interessant a cada entrada. Però el que més m'agrada que fa la Pilar al seu blog és explicar cada recepta per escrit i també en vídeo. De vegades va més que bé veure com es fa una recepta o com queda (la textura, un moviment, una tècnica...). Però per mi, el millor, és sentir-li la veu! No us sembla que malgrat el "bon rotllo" que acostumem a tenir, si ens sentíssim les veus els uns als altres ens sentiríem molt més propers?

He mirat i remirat el seu blog i al final he optat per fer aquesta recepta de melmelada de mojito perquè tenia molta curiositat per fer una melmelada amb alcohol, i també perquè la fa amb la panificadora! Sisi, hi ha un programa per fer melmelades, i el millor és que queda bé!!!

19 de març 2014

Gelat de Pantera Rosa

helado de pantera rosa

Quan era petita no acostumava a menjar mai pastissets d'aquesta mena (industrials), però de tant en tant en quèia algun, i la Pantera Rosa era el meu preferit, sense cap mena de dubte. Suposo que el color tan vistós, el gustet suau i la nata de dins... MMM!

Ja fa setmanes que vaig descobrir aquesta recepta del Víctor, de Pumuky a la cuina, i ho vaig veure clar, això s'havia de provar!

11 de març 2014

Torrades de Sta. Teresa [altrament dit "torrijas"]


Un plat molt d'aquesta època, la Quaresma; clàssica recepta d'aprofitament del pa sec, i un berenar o esmorzar boníssim i senzill.

És un plat que agrada molt al Javi i que de tant en tant em demana que li faci. A Vitoria (d'on és ell) quan arriba l'època de "torrijas" als forns s'hi fa un pa especial per fer-ne. Aquí no n'he vist mai, però qualsevol pa de barra servirà. Millor si té la molla densa perquè aguanti bé sense trencar-se. Hi ha gent que li agrada més amb crosta dura, d'altres la prefereixen més fina i tova... També es poden fer torrades de Sta. Teresa amb pa de brioix (nyam...). En fi, que si voleu fer-ne no hi ha excusa, perquè a més a més és molt fàcil!