26 de gen. 2014

21 de gen. 2014

Galetes glacejades de taronja i canyella

galletas glaseadas decoradas naranja canela copos de nieve estrellasAbans que res: FELICITATS HELENA!

Ahir va ser l'aniversari de la meva germana, i tot i que no ens vam veure (viu a Anglaterra), li he fet aquestes galetes dedicades (en guardaré algunes per quan vingueu d'aquí a uns dies).

Dedicades també perquè he fet servir un 'gadget' que em van deixar els Reis a casa d'ella, i que he estrenat en honor seu. Es tracta d'un segell per estampar galetes amb les lletres que tu vols, de manera que he pogut fer això:



He fet servir una recepta de galetes que tenia moltes ganes de fer treta del llibre "Biscuiteers: El libro para decorar galletas", llibre que, per cert, us recomano a qui li agradi el tema. I he fet servir un tallador de floc de neu (abans de que s'acabi l'hivern) i d'estrella. Per cert, molt fàcils de pintar i molt "resultones", no creieu?


15 de gen. 2014

Patates farcides d'alvocat i tonyina

patatas rellenas de aguacate y atún

Haig de confessar que no sóc gaire "patatera"... diguem que sóc més de pasta, i les patates, com més m'agraden és amb suquet. Però no li faig fàstigs, tampoc, i com que el Memòries d'una cuinera d'aquest mes ens ha convocat a fer patates farcides, no hi he tingut absolutament cap problema.

aguacate y atúnTenia una altra recepta en ment però com que tenia un alvocat madur a la nevera, finalment m'he decidit a fer un "dip" que faig sovint per a picar en un aperitiu o com a primer plat que m'encanta. L'he fet servir per a farcir la patata però com normalment me'l menjo i és boníssim és sucant-hi palets de pa o nachos, per exemple (a cullerades també està deliciós).

9 de gen. 2014

Pa de pessic de Weetabix i fruita

bizcocho de weetabix y fruta (fibra, integral, cereales)

A qui no li ha passat mai que compra aquest envàs de Weetabix, ja sigui per tastar-lo, ja sigui perquè "és molt sà i cal menjar-ne", ja sigui per error? A mi m'ha passat diverses vegades. I cada vegada acaba amb el mateix resultat: això és incomestible! No té gaire gust, no té una textura agradable, i "no sé perquè he tornat a comprar-ne"... El tinc durant mesos rondant pels prestatges de la cuina i finalment acaba a la bassa, l'envas pràcticament sencer. I no m'enganyeu, sé que no sóc la única a qui li passa...

Doncs bé, per circumstàncies que no venen al cas, torno a tenir un envàs de Weetabix a casa, i abans de acabar llençant-lo m'he proposat trobar maneres de consumir-lo... bones notícies: HO HE ACONSEGUIT!

Aquest pa de pessic que us proposo avui és sorprenentment bo, i molt sa. Ple de cereals integrals, fibra, amb un gustet deliciós de fruita i sense sucre refinat! És perfecte per a un bon esmorzar, especialment després dels excessos de Nadal.

Som-hi!